Bootcamp voor vrouwen

 

Wilt u meer uithoudingsvermogen of kracht ontwikkelen? Wilt u afvallen? Of iets doen aan stressgerelateerde klachten? Wilt u geholpen worden bij het verminderen van aanhoudende klachten na een revalidatie of hersteltraining? Wat uw persoonlijke doelstelling ook is, met deze trainingen raakt u zeker gemotiveerd om uw doelstelling te halen!

 

Een leuke en afwisselende sportles voor iedereen - ongeacht het niveau. We maken geen gebruik van fitnessapparatuur maar grijpen terug naar de basis, de trainingen vinden plaats in ons speeltuin gebouw.

Tijdens de professionele trainingen komt alles lichamelijk aan de orde. Co√∂rdinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen,  natuurlijk kracht. Dit alles met als doel  jezelf fitter en gelukkiger te maken. Op de dinsdagavond vanaf 19.00 uur is er een bootcamp voor dames.

 

Bootcamp is voor echt iedereen - van jong tot oud. Deze vorm van sporten onderscheidt zich van andere fitness gerelateerde sporten. Dus kom en motiveer uw vriendin, zuster, of buurvrouw om hieraan deel te gaan nemen en u bent tevens een leuke en gezellig avondje uit.

 

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met:

 Nergiz Gauri Tel: 06-411269333 of stuur een mail: nergizgauri@hotmail.com