Darten

Dartclub Stevenfenne

Op de maandag avond is er vanaf 20.00 uur darten dit wordt gedaan in compentitie verbandDartclub Stevenfenne is opgericht op 1 januari 2007. Vanaf de oprichting tot aan het begin van het seizoen 2011 - 2012 werden de competitiewedstrijden gespeeld onder de vlag van de DVO (Dart Vereniging Oost-Nederland). Vanaf het seizoen 2011 - 2012 spelen we onder de vlag van de VEDC (Vrije Enschedese Dart Competitie). Het aantal teams waarmee we in 2007 zijn begonnen was 2 en na een wisselend aantal teams gedurende het bestaan van de dartclub is het momenteel weer zo dat we 2 volledige teams hebben die uitkomen in de competitie van de VEDC. Het voordeel van deze competitie ten opzichte van de DVO competitie is dat de wedstrijden van de VEDC allemaal binnen de gemeente Enschede worden gespeeld.


Wij darten op de maandagavond vanaf 20.00 uur in het speeltuingebouw. Als er geen competitie- of bekerprogramma is dan darten we meestal onderling op de maandagavond of we nodigen een ander dartteam uit om te komen spelen op die avond of we worden door anderen uitgenodigd. Het dartseizoen voor onze teams loopt van september t/m juni, dus duurt bij elkaar zo'n 10 maanden. Juli en augustus is er geen darten in verband met de zomervakantie.


De contributie voor de dartclub bedraagt € 6,00 per maand en wordt betaald van september t/m juni. De maanden juli en augustus zijn vrij van contributie. Uiteraard hebben we onze eigen clubshirts.


Gedurende de afgelopen 5 jaar hebben we jaarlijks met veel succes ons Jan Veldhoen Memorial darttoernooi gehouden. In de eerste drie jaar werd dat gehouden in de maand mei maar de laatste 2 edities hebben we in de maand oktober gedaan. Deze omslag is gemaakt omdat er in de maand mei te veel activiteiten in de buurt en op de dartkalender stonden. Het gezellige toernooi is toegankelijk voor de darters van de VEDC, darters uit de 3e en 4e divisie van de DVO en recreatie darters.


Lijkt het je wat? Kom gerust een keer kijken en informeren op een maandagavond als we thuis spelen. Je kunt met je vragen terecht bij Reiny of Lidy Hinnen. Tel: 06-24 606 701


Reiny en Lidy Hinnen

Heeft u een vraag over het darten?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.